JobSønderjylland

Hvis du har virksomhed i Sønderjylland skal det være nemt at finde arbejdskraften. Derfor er jobcentrene i de fire sønderjyske kommuner gået samme om et fælles rekrutteringssamarbejde som vi kalder JobSønderjylland

JobSønderjylland betyder, at uanset om du ringer til Haderslev, Sønderborg, Tønder eller Aabenraa Jobcenter kan du være sikker på at vi kigger på tværs for at finde den ledige arbejdskraft, der passer til dine behov.

I JobSønderjylland går vi sammen om at lave fælles opkvalificering på tværs af kommunegrænserne. Har du brug for medarbejdere med nogle specielle kvalifikationer kan vi i fællesskab sætte et opkvalificeringsforløb sammen, der matcher din virksomheds behov.

JobSønderjylland overvåger konstant udbud og efterspørgsel på kvalifikationer for at sikre, at Sønderjylland har den bedste arbejdskraft, der er til rådighed.

JobSønderjylland kigger ikke kun på dansk arbejdskraft, men kigger også syd for grænsen for at se om der er ledig arbejdskraft i Sydschleswig.

Find din nye medarbejder hos en af de fire Sønderjyske jobcentre:

 • Mangler du arbejdskraft kan du med fordel kontakte Virksomhedsservice på tlf.: 74 34 08 00. Få svar inden for 24 timer og et konkret bud på, hvordan vi imødekommer din virksomheds behov inden for 72 timer. Du kan også skrive til os på e-mail: virksomhedsservice@haderslev.dk

   

 • Kontakt Sønderborg Jobcenters Virksomhedsservice hvis din virksomhed har spørgsmål eller behov for hjælp på 88 72 40 31 - eller skriv til os på e- mail: virksomhedsservice@sonderborg.dk

 • Hvis du som virksomhed har brug for jobcenteret, kan du ringe til vores servicetelefon på 74 92 82 40.

  Du er også meget velkommen til at skrive til os på virksomhedsservice@toender.dk

 • Hvis du mangler arbejdskraft har vi måske løsningen, ring på vores servicetelefon 73 76 66 00 eller skriv en mail på Virksomhedsservice@aabenraa.dk

  Du kan læse mere om vores tilbud til dig og din virksomhed på: Jobcenteraabenraa.dk

 • Overvejer du, at rekruttere arbejdskraft syd for grænsen? Så kan du få hjælp fra vores rekrutteringsmanager Maria Heesch. Rekrutteringsmanageren kan hjælpe virksomheder på begge sider af grænsen med rekruttering af arbejdskraft fra hhv. Danmark eller Tyskland.

  Rekrutteringsmanager Maria Heesch kan hjælpe med jobopslag på begge sider af grænsen, sørge for udsøgning af egnede ledige, hjælp til vejleding for grænsependlere og hvad der ellers er nødvendigt for at virksomheder på begge sider af grænsen får nemmere ved at rekruttere arbejdskraft i region Sønderjylland-Schleswig.

  Kontakt til vores rekrutteringsmanager:

  Maria Petersen Heesch

  E-mail: jobovergraensen@aabenraa.dk 
  www.jobovergrænsen.dk
  Regionskontor & Infocenter
  Lyren 1, DK-6330 Padborg

  Projektet ”job over grænsen” er finansieret af den Europæiske Socialfond og gennemføres på vegne af Styrelsen for arbejdsmarked og rekruttering (STAR). Parter i projektet er Jobcenter Aabenraa, Jobcenter Tønder, Jobcenter Sønderborg, Jobcenter Haderslev og regionskontor Sønderjylland-Schleswig. Jobcenter Aabenraa er ansvarlig for gennemførslen af projektet.